Actualitat

Els restaurants participants son els següents: Cal Menut de Belianes, Cafè Avenç de Bellpuig, Restaurant 2007 de La Fuliola, Daus, Niam, La Cava i Tastimotant de Tàrrega i l'Hostal del Carme de Vilagrassa
L’any 2025 Catalunya és la Regió Mundial de la Gastronomia i es converteix, d’aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció. El reconeixement confirma la consolidació d’un model turístic innovador i regeneratiu on la revolució gastronòmica de Catalunya va molt més enllà del restaurant i obre les portes a descobrir el territori i la producció alimentària local i singular.
L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell, adherida a aquesta iniciativa, organitza aquest mes de juliol una campanya per promocionar la fruita dolça del territori a varis dels restaurants que formen part de la Ruta Gastronòmica de l'Urgell, dins el projecte L’Urgell, 12 mesos, 12 paisatges. Així doncs, 8 restaurants s'uneixen a 'L'Urgell sabors que inspiren' per mostrar receptes i plats exquisits elaborats amb fruita dolça. Els restaurants participants son els següents: Cal Menut de Belianes, Cafè Avenç de Bellpuig, Restaurant 2007 de La Fuliola, Daus, Niam, La Cava i Tastimotant de Tàrrega i l'Hostal del Carme de Vilagrassa, Es pot trobar més informació a www.turismeurgell.cat i cal consultar els horaris i disponibilitat dels restaurants.
L’any 2025 Catalunya és la Regió Mundial de la Gastronomia i es converteix, d’aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció. El reconeixement confirma la consolidació d’un model turístic innovador i regeneratiu on la revolució gastronòmica de Catalunya va molt més enllà del restaurant i obre les portes a descobrir el territori i la producció alimentària local i singular.
L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell, adherida a aquesta iniciativa, organitza aquest mes de juliol una campanya per promocionar la fruita dolça del territori a varis dels restaurants que formen part de la Ruta Gastronòmica de l'Urgell, dins el projecte L’Urgell, 12 mesos, 12 paisatges. Així doncs, 8 restaurants s'uneixen a 'L'Urgell sabors que inspiren' per mostrar receptes i plats exquisits elaborats amb fruita dolça. Els restaurants participants son els següents: Cal Menut de Belianes, Cafè Avenç de Bellpuig, Restaurant 2007 de La Fuliola, Daus, Niam, La Cava i Tastimotant de Tàrrega i l'Hostal del Carme de Vilagrassa, Es pot trobar més informació a www.turismeurgell.cat i cal consultar els horaris i disponibilitat dels restaurants.