Ràdio Tàrrega en directe
El forner del Talladell Roger Vilardosa ha estat distingit juntament amb el seu equip amb el premi a la millor brioixeria al 9è Mondial du Pain

Roger Vilardosa, forner del Talladell ha estat distingit amb el premi a la millor brioixeria al 9è Mondial du Pain celebrat a Nantes, a França, fent equip amb David Hernández i el prestigiós director de la Baking Scholl Yohan Ferrant. Van presentar una col·lecció de 5 peces de brioixeria. S'han classificat els primers d'entre 15 països, 9 dels quals grans potències del sector. Des del passat gener, els candidats s'han estat preparant pel concurs, un dels campionats de forneria més exigents del món. 

Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp


L'ÚLTIM INFORMATIU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes