Actualitat
L'obrador social dobla personal per la campanya 'Menja't la rosa' i preveu una bona diada al caure en dia laboral
ANC - L'obrador de galetes El Rosal de Tàrrega preveu vendre aquest Sant Jordi unes 25.000 roses fetes de galeta i xocolata. La campanya 'Menja't la rosa' fa anys que s'ha convertit en una de les campanyes fortes de l'obrador que gestiona l'Associació Alba, juntament amb Nadal. Durant aquestes setmanes el número de treballadors es dobla i passen de 7 a unes 16 persones. Com a novetat, s'ha presentat una rosa de galeta i xocolata negra amb una guarnició de gerds, que se suma a l'oferta de la tradicional rosa de galeta i xocolata negra i a la de xocolata vermella amb gust de maduixa. També hi ha un nou format de caixa que inclou tres roses petites amb cadascun dels tres sabors. L'obrador preveu una bona diada al coincidir en dia laborable.
El fet que Sant Jordi enguany caigui en dimarts fa millorar les expectatives de venda de l'obrador social respecte l'any passat, quan la diada va coincidir en diumenge. Si al 2023 preveien vendre 20.000 roses i en van acabar venent 22.000, enguany confien arribar a les 25.000 unitats.
El motiu, expliquen, és que les empreses aprofiten la jornada laboral per celebrar la diada i regalar les roses que elabora el Rosal als seus treballadors. De fet, més de la meitat de les roses fetes, unes 15.000, es vendran a empreses, "gairebé totes catalanes, però també d'altres amb seu a altres llocs d'Espanya", ha explicat una de les responsables de l'obrador, Mònica Viladot.
Com a novetat, a la tradicional rosa de galeta i xocolata negra i a la de galeta i xocolata vermella amb gust de maduixa s'hi suma un nou gust: una rosa de galeta i xocolata negra amb guarnició de gerds. Núria Cendoya, responsable de l'obrador, ha destacat que "el gerd àcid juga molt bé amb la dolçor de la galeta", i ha afegit que la nova proposta va ser la que més èxit va tenir en un tast que van fer a l'obrador en el qual es van provar unes deu varietats diferents.
Cendoya també ha destacat l'oferta "de proximitat" que ofereixen en aquesta data, quan sovint "la rosa arriba de països molt llunyans". Això, a més a més del "valor social", ja que l'obrador ofereix oportunitats laborals a persones amb discapacitat o risc d'exclusió.
El Rosal també amplia enguany el nombre de restaurants, botigues i parades que venen la rosa a tot Catalunya. Els punts de venda es poden consultar a la seva pàgina web.
ANC - L'obrador de galetes El Rosal de Tàrrega preveu vendre aquest Sant Jordi unes 25.000 roses fetes de galeta i xocolata. La campanya 'Menja't la rosa' fa anys que s'ha convertit en una de les campanyes fortes de l'obrador que gestiona l'Associació Alba, juntament amb Nadal. Durant aquestes setmanes el número de treballadors es dobla i passen de 7 a unes 16 persones. Com a novetat, s'ha presentat una rosa de galeta i xocolata negra amb una guarnició de gerds, que se suma a l'oferta de la tradicional rosa de galeta i xocolata negra i a la de xocolata vermella amb gust de maduixa. També hi ha un nou format de caixa que inclou tres roses petites amb cadascun dels tres sabors. L'obrador preveu una bona diada al coincidir en dia laborable.
El fet que Sant Jordi enguany caigui en dimarts fa millorar les expectatives de venda de l'obrador social respecte l'any passat, quan la diada va coincidir en diumenge. Si al 2023 preveien vendre 20.000 roses i en van acabar venent 22.000, enguany confien arribar a les 25.000 unitats.
El motiu, expliquen, és que les empreses aprofiten la jornada laboral per celebrar la diada i regalar les roses que elabora el Rosal als seus treballadors. De fet, més de la meitat de les roses fetes, unes 15.000, es vendran a empreses, "gairebé totes catalanes, però també d'altres amb seu a altres llocs d'Espanya", ha explicat una de les responsables de l'obrador, Mònica Viladot.
Com a novetat, a la tradicional rosa de galeta i xocolata negra i a la de galeta i xocolata vermella amb gust de maduixa s'hi suma un nou gust: una rosa de galeta i xocolata negra amb guarnició de gerds. Núria Cendoya, responsable de l'obrador, ha destacat que "el gerd àcid juga molt bé amb la dolçor de la galeta", i ha afegit que la nova proposta va ser la que més èxit va tenir en un tast que van fer a l'obrador en el qual es van provar unes deu varietats diferents.
Cendoya també ha destacat l'oferta "de proximitat" que ofereixen en aquesta data, quan sovint "la rosa arriba de països molt llunyans". Això, a més a més del "valor social", ja que l'obrador ofereix oportunitats laborals a persones amb discapacitat o risc d'exclusió.
El Rosal també amplia enguany el nombre de restaurants, botigues i parades que venen la rosa a tot Catalunya. Els punts de venda es poden consultar a la seva pàgina web.