Actualitat

Es durà a terme el proper 10 de maig a la localitat de Conesa i reunirà 5 restaurants i 7 cellers del territori · És una de les activitats principals de l’Associació Vall del Corb, que aquest any celebra el seu 25è aniversari
El proper 10 de maig es durà a terme la 9ª edició del TrosFood, la ruta enogastronòmica organitzada per l’Associació Vall del Corb. La localitat escollida serà Conesa i al llarg d’una ruta d’uns 12 km, s’oferiran les delícies preparades per 5 restaurants de la zona i es maridarà amb vins i begudes del territori. Un jornada festiva molt especial en el marc del 25è aniversari de l’Associació.
L’acte comptarà amb una assistència prevista de 300 participants, que començaran en sortides esglaonades per grups en sis franges horàries (des de les 11h fins a les 14h). En aquesta ocasió, la ruta escollida és d’uns 12 km i uns 300 metres de desnivell pels voltants de Conesa. Amb alguns trams de corriol i altres per pista forestal, els inscrits es trobaran un total de 7 parades per degustar delícies de la Vall, sempre maridades amb diferents tipus de vi, cerveses i fins i tot licors i infusions per finalitzar. Hi han participat cinc restaurants dels pobles del voltant i cadascú elaborarà els seus plats amb ingredients 100% procedents del territori.
Les inscripcions, obertes des del passat 10 d’abril, compten amb dues opcions de menú (amb begudes alcohòliques i sense) i tenen un cost de 50€ i 42€ respectivament. Com a obsequi, els participants s’enduen una copa i una bossa a conjunt amb el logotip de l’esdeveniment.
El TrosFood d’enguany compta amb el suport i la col·laboració de l’ajuntament del municipi amfitrió, qui ha facilitat equipaments i recursos per poder dur a terme una edició exemplar. Com sempre, més de 30 voluntaris també fan possible la bona execució i desenvolupament de l’acte ja des de setmanes prèvies a la seva realització.
Aquesta 9ª edició s’emmarca en els actes de celebració del 25è aniversari de l’Associació Vall del Corb que, des de l’any 2000 treballa per dinamitzar la Vall, la revitalització dels seus municipis, la preservació del seu patrimoni i paisatge i reuneix productores, elaboradores, artesanes, restauradores, allotjaments rurals i botigues, així com entitats i persones apassionades per aquest territori.
El proper 10 de maig es durà a terme la 9ª edició del TrosFood, la ruta enogastronòmica organitzada per l’Associació Vall del Corb. La localitat escollida serà Conesa i al llarg d’una ruta d’uns 12 km, s’oferiran les delícies preparades per 5 restaurants de la zona i es maridarà amb vins i begudes del territori. Un jornada festiva molt especial en el marc del 25è aniversari de l’Associació.
L’acte comptarà amb una assistència prevista de 300 participants, que començaran en sortides esglaonades per grups en sis franges horàries (des de les 11h fins a les 14h). En aquesta ocasió, la ruta escollida és d’uns 12 km i uns 300 metres de desnivell pels voltants de Conesa. Amb alguns trams de corriol i altres per pista forestal, els inscrits es trobaran un total de 7 parades per degustar delícies de la Vall, sempre maridades amb diferents tipus de vi, cerveses i fins i tot licors i infusions per finalitzar. Hi han participat cinc restaurants dels pobles del voltant i cadascú elaborarà els seus plats amb ingredients 100% procedents del territori.
Les inscripcions, obertes des del passat 10 d’abril, compten amb dues opcions de menú (amb begudes alcohòliques i sense) i tenen un cost de 50€ i 42€ respectivament. Com a obsequi, els participants s’enduen una copa i una bossa a conjunt amb el logotip de l’esdeveniment.
El TrosFood d’enguany compta amb el suport i la col·laboració de l’ajuntament del municipi amfitrió, qui ha facilitat equipaments i recursos per poder dur a terme una edició exemplar. Com sempre, més de 30 voluntaris també fan possible la bona execució i desenvolupament de l’acte ja des de setmanes prèvies a la seva realització.
Aquesta 9ª edició s’emmarca en els actes de celebració del 25è aniversari de l’Associació Vall del Corb que, des de l’any 2000 treballa per dinamitzar la Vall, la revitalització dels seus municipis, la preservació del seu patrimoni i paisatge i reuneix productores, elaboradores, artesanes, restauradores, allotjaments rurals i botigues, així com entitats i persones apassionades per aquest territori.