Entrevista a Jordi Jordana, pastisser targarí finalista en tres categories del concurs ‘La Millor Coca de Sant Joan 2021’

La Pastisseria Jordana de Tàrrega ha quedat finalista del  concurs ‘La Millor Coca de Sant Joan 2021’, certamen organitzat per l’agència de màrqueting gastronòmic Sr. y Sra Cake, i amb l’esponsorització del productor de farines per a professionals Fills de Moretó, i amb el patrocini de Borges Professional i Barry Callebaut, empresa líder fabricant de xocolata per a professionals dels sectors de la pastisseria i la forneria.

La històrica pastisseria targarina va quedar finalista en les tres categories que es va presentar entre més de 200 participants de tot Catalunya: coca tradicional, de crema i pinyons, i creativa.

Ho ha explicat al magazín De Boca en Boca de Ràdio Tàrrega Jordi Jordana, propietari de la pastisseria finalista. 
 
ESCOLTA TOTA L'ENTREVISTA





 
ESCOLTA L'INFORMATIU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració