Unes dos-centes persones han pogut gaudir de la passejada per degustar en cada parada la gastronomia local elaborada amb productes de la zona i per restauradors locals.
Aquest dissabte passat es va celebrar el TrosFood de la Vall del Corb, després de ser ajornat l’any passat acausa de la Covid19. Es van reunir unes dos-centes persones que van recórrer i gaudir de la jornada pels voltants del municipi de Passanant i Belltall (Conca de Barberà). A la ruta van participar una més d’una vintena de productors locals entre cellers, hortelans, forners, restaurants, etc. Copa en mà i una passejada de 12 km, aquesta caminada va fer endinsar els participants en els corriols i camins de Passanant, la Pobla de Ferran, la Sala de Comalats i la Glorieta. Una ruta circular amb set parades on anar degustant, a cada una, els platets que els restauradors de la zona han elaborat amb els productes agroalimentaris de productors locals, cada un amb un maridatge amb licors, cerveses o vins també procedents de producció local. TrosFood, o com posar en valor un territori des del territori.
El Trosfood és una iniciativa gastronòmica i turística que vol donar a conèixer els paisatges del riu Corb (entre Santa Coloma de Queralt i Bellpuig) a través dels productes agroalimentaris que s’hi elaboren. Tota l’autoestima que mereix un territori per part de la gent que l’habita, el modela i el cuida. L’Associació de la Vall del Corb és al capdavant de l’organització, una entitat que agrupa productors vinícoles, ramaders, productors agroalimentaris i elaboradors de la Vall del Corb amb l’únic objectiu de fer pinya i dinamitzar un territori molt desconegut però amb molt per oferir. És l’amor del territori cap al territori que es reivindica i s’exhibeix en una proposta original i participativa, per donar a conèixer el seu paisatge natural i humà a través dels cinc sentits.
El Trosfood és una iniciativa gastronòmica i turística que vol donar a conèixer els paisatges del riu Corb (entre Santa Coloma de Queralt i Bellpuig) a través dels productes agroalimentaris que s’hi elaboren. Tota l’autoestima que mereix un territori per part de la gent que l’habita, el modela i el cuida. L’Associació de la Vall del Corb és al capdavant de l’organització, una entitat que agrupa productors vinícoles, ramaders, productors agroalimentaris i elaboradors de la Vall del Corb amb l’únic objectiu de fer pinya i dinamitzar un territori molt desconegut però amb molt per oferir. És l’amor del territori cap al territori que es reivindica i s’exhibeix en una proposta original i participativa, per donar a conèixer el seu paisatge natural i humà a través dels cinc sentits.