Finalitzen els 17 contractes del Programa Treball i Formació 2019
Avui, 29 de juny, finalitzen 16 dels contractes dels treballadors del projecte 'Adequació i millora dels espais públics de la comarca' participants en el programa Treball i Formació 2019 i 1 contracte d’una treballadora del projecte Suport en Tasques administratives i d’arxiu

Durant sis mesos de contractació, aquestes persones, han realitzat treballs de manteniment d’edificis i espais públics en dinou municipis i entitats de la comarca de l’Urgell fent tasques de pintura, jardineria, fusteria, neteja, paleteria donant suport a les brigades municipals i en tasques administratives amb l’objectiu de millorar la seva futura ocupabilitat i continuïtat en el mercat laboral.

Tots els participants han rebut un certificat que acredita les tasques que han dut a terme en els diferents municipis de la comarca que participen en el programa.
L’execució del programa continua fins a finals de l’exercici amb el projecte Suport en tasques administratives i d’arxiu, amb 3 persones que duent a terme tasques de suport administratiu i millora dels arxius de diferents municipis de la comarca i dues persones en el projecte Adequació i millora dels espais públics de la comarca.

El programa Treball i Formació, impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, està adreçat a diversos col·lectius de persones que es troben en situació de risc de caure en atur de llarga durada, a persones destinatàries de la renda garantida ciutadana i una línia específica per a contractar dones en situació d’atur. En la present convocatòria també es compta amb la contractació d’un tècnic que realitza les tasques de coordinació i gestió.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració