Ràdio Tàrrega en directe

Esports

Crònica dels partits del Hoquei Patins Club Tàrrega d’aquest cap de setmana
Prebenjamí - Club hoquei Juneda -Tàrrega HPC B
Aquest diumenge el nostre Prebenjamí B va jugar contra el Juneda a casa seva. Un partit en que els nostres petits van sortir una mica descoordinats i freds i com resultat vam perdre la primera part. En la segona i tercera ens vam esforçar molt i vam empatar les dues parts. La quarta part els de Juneda, un rival amb molta experiència, ens van pressionar i van aconseguir la seva victòria. La primera derrota després d’una bona ratxa de victòries! Resultat: 3:0 / 1:1 / 2:2 / 3:1
Jugadors/es Juneda:Adrià, Joel, Àlex, Laia, Joel, Martí i Biel (p)
Entrenador: Gerard Torrent
Jugadors HPC Tàrrega: Marcel, biel, Jordi, Guillem,Llorenç, Joel Xavier, Joel i Eric (p)
Entrenador: Jordi Folguera

Hoquei Club Alpicat A - Tárrega HPC A
Partit jugat el dissabte al matí, entre els 2 equips que no coneixen la derrota. Els targarins  van fer un partit molt concentrats de principi  a fi, fent un gran joc d'equip, però l’alpicat va jugar molt fort també i el partit va quedar  empatat a tres parts per a cada equip.
Resultats de les parts:
1-1 / 0-0 / 2-1 / 0-3
Jugadors HPC Tàrrega: Marc, David, Joel, Noah, Ton, Daniel i Roman (p)
Entrenador: Carles Creus
Jugadors/es Hoquei Club Alpicat: Dario, Pol, Joan, Llum, David, Biel, Leo, Roc i Iker (p)
Entrenador: Aleix Calderon

Benjamí - TÀRREGA-MOLLERUSSA B
Aquest cap de setmana els jugadors locals van realitzar un molt bon partit, sobretot a la primera part on el joc d'equip, intens i solidari va donar els seus fruits. A la segona part el Mollerussa va reaccionar i va vendre cara la seva derrota. El resultat final del partit va ser de 8 a 1 a favor de l’equip targarí.
Jugadors HPC Tàrrega: Nil, Fèlix, Guillem, Martí, Biel, Pau, Joan i Benjamí (p)
Entrenador: Pau Franquesa
Jugadors/es Mollerussa: Arnau, Nil, Pau, Aina Uriel, Aleix i Ryan Daniel (p)
Entrenador: Ot Gregori