Inici de les obres d’urbanització del camí de la Costa de la Ribera de Sant Martí de Maldà

L’objecte de la intervenció que recentment s’ha iniciat és la reurbanització del camí de la Costa de la Ribera del nucli de Sant Martí de Maldà, renovant el paviment i la xarxa de clavegueram, en mal estat de conservació.
 
El camí esmentat té una amplada mitja de 4,00 metres i una llargada de 410 metres lineals. Al llarg del seu recorregut hi ha els antics safarejos del poble, -que van ser objecte de recuperació l’any 2016-, al costat del Molí de cal Roquet i el seu jardí, finalitzant el seu traçat a la Peixera del riu Corb, espai de notable interès natural, paisatgístic i amb un gran potencial turístic.
Les obres, que ascendeixen a un pressupost de contracta de 60.395,60 euros, s’executen segons el document tècnic redactat pels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de l’Urgell, que s’encarreguen també de la Direcció Facultativa i la coordinació de seguretat i salut de l’obra.
La intervenció està finançada per la Direcció General d’Administració Local del departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Martí de Riucorb.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració