La Soll organitza un Tast de Vermuts amb l’especialista Carles Bargalló el 4 de juliol

L’espai autogestionat La Soll organitza el pròxim dissabte 4 de juliol a les 12.30h un Tast de Vermuts a càrrec de Carles Bargalló Guinjoan, un especialista en la matèria que oferirà una master-class d’introducció al món del vermut a través de 6 degustacions diferents provinents d’arreu del món. Bargalló, doctorand en enologia i especialitzat en begudes espirituoses, coneix molt bé aquest sector i té una àmplia experiència en organitzar tastos, sobretot a la zona de Reus i Tarragona. Aquesta beguda té una llarga trajectòria a darrere però en els últims anys s’ha tornat a popularitzar amb l’aparició de diversos productors que l’han convertit en una de les begudes predilectes a l’hora de l’aperitiu.

A banda de la classe i les 6 degustacions, també hi haurà la típica Fórmula Targarina consistent en patates, olives, fuet, formatge i salsa secreta per viure l’aspecte més social del vermut. Les inscripcions al Tast de Vermuts ja estan obertes a través del formulari (https://forms.gle/Er81ArQ76US8goLb9) o enviant un correu electrònic a lasolltarrega@gmail.com amb un preu de 15 euros per als socis i 18 euros per als no socis. Les places estan limitades a un màxim de 20 persones i l’organització prendrà totes les mesures corresponents per mantenir les distàncies de seguretat i mesures d’higiene.



 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració