El projecte, encarregat a Josep Maria Brescó, que va ser l'encarregat de redactar el projecte del poliesportiu, contempla la construcció de l'entrada principal del pavelló, amb accessos a la pista i a les graderies sense barreres arquitectòniques. A la vegada també, la construcció de lavabos adaptats per al públic general i la construcció de sortides d'emergència.

Aquesta ampliació, que no serà la definitiva per acabar el projecte tal com estava pensat originalment, permetrà almenys, la utilització del pavelló per a tots els actes que es fan al municipi.

La redacció del projecte ha costat prop de 18.000 euros, que han comptat amb una subvenció de la Diputació de Lleida per valor de 10.000 euros.
 
ESCOLTA L'INFORMATIU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració