Les Cambres de Comerç catalanes demanen inversions urgents a la línia ferroviària entre Lleida i Barcelona
Les institucions lamenten l'estat "deficient de la infraestructura" on no es pot circular "amb la velocitat i seguretat pròpies del segle XXI"


ACN Barcelona .- Les Cambres de Comerç de Catalunya han demanat als governs de la Generalitat i de l’Estat que adoptin mesures urgents per millorar la línia ferroviària que uneix Lleida amb Barcelona. En un comunicat, les institucions recorden que els accidents mortals a Manresa del divendres passat i a Vacarisses del novembre, demostren l'estat "deficient" de la infraestructura. En concret, asseguren que la via entre Lleida i Barcelona pateix un "dèficit històric" d'inversió que té conseqüències en la seguretat de les persones i la competitivitat de les empreses. Segons les Cambres, és responsabilitat d’ADIF resoldre-ho, però és també "necessari" que el Govern faci "totes les gestions" per aconseguir inversions "per poder-hi circular amb la velocitat i seguretat pròpies del segle XXI".

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració