Actualitat
Amber és el nom del dolç guanyador, elaborat en col·laboració amb el xef Jordi Farrés · La pasta de te es podrà degustar i comprar en packs especials a les botigues de la marca a Agramunt, Barcelona, Reus i Madrid
L’obrador agramuntí El Taller de Virginias, en col·laboració amb el xef Jordi Farrés, ha guanyat la sisena edició del Premio Dulcypas a la Mejor Pasta de Té Artesana de España, celebrada a l’Escola de Pastisseria de València el passat 12 d’abril amb gairebé 300 participants, una xifra rècord que consolida aquest premi atorgat per la revista Dulcypas. Anomenada Amber per la seva inspiració en el refinat treball de l’ambre en joieria, està elaborada amb una base lleugera de mantega, caramel amb tocs de vainilla i granets de nibs de cacau i avellana. També incorpora mandarina com a ingredient en el seu interior i làmines de pa d’or. El resultat és un sabor ric en textures i amb matisos de sabors afruitats, cítrics i florals.
Amb un total de 518,25 punts, la pasta de te d’El Taller de Virginias i Jordi Farrés es va imposar a la preparació de la Pastelería Aixa (Puçol, València), segona, i a la de la pastisseria Dolç par Yann Duytsche (Sant Cugat del Vallès), la tercera millor valorada per un jurat de set professionals del sector: Sandra Ornelas, Jaime Rodríguez (guanyador de l’edició anterior), Rubén Álvarez, Miquel Guarro, Agustín Pedregal, Daniel Álvarez i Pedro G. Coy.
“Estem molt satisfets d’haver guanyat aquest premi, ja que és un reconeixement molt important a la nostra feina i vam tenir competidors de fama mundial. Vull agrair al Jordi i a tot l’equip darrere d’El Taller de Virginias la passió que li posen al que fan i la seva mestria elaborant dolços”, ha valorat Àngel Jubete, director general de la marca.
El deliciós dolç, que primer va ser reconegut com el millor d’aquest tipus a Catalunya i després també de tot l’Estat, es podrà degustar i adquirir en packs especials commemoratius a les botigues d’El Taller de Virginias a Agramunt, Barcelona, Reus i Madrid.
L’obrador agramuntí El Taller de Virginias, en col·laboració amb el xef Jordi Farrés, ha guanyat la sisena edició del Premio Dulcypas a la Mejor Pasta de Té Artesana de España, celebrada a l’Escola de Pastisseria de València el passat 12 d’abril amb gairebé 300 participants, una xifra rècord que consolida aquest premi atorgat per la revista Dulcypas. Anomenada Amber per la seva inspiració en el refinat treball de l’ambre en joieria, està elaborada amb una base lleugera de mantega, caramel amb tocs de vainilla i granets de nibs de cacau i avellana. També incorpora mandarina com a ingredient en el seu interior i làmines de pa d’or. El resultat és un sabor ric en textures i amb matisos de sabors afruitats, cítrics i florals.
Amb un total de 518,25 punts, la pasta de te d’El Taller de Virginias i Jordi Farrés es va imposar a la preparació de la Pastelería Aixa (Puçol, València), segona, i a la de la pastisseria Dolç par Yann Duytsche (Sant Cugat del Vallès), la tercera millor valorada per un jurat de set professionals del sector: Sandra Ornelas, Jaime Rodríguez (guanyador de l’edició anterior), Rubén Álvarez, Miquel Guarro, Agustín Pedregal, Daniel Álvarez i Pedro G. Coy.
“Estem molt satisfets d’haver guanyat aquest premi, ja que és un reconeixement molt important a la nostra feina i vam tenir competidors de fama mundial. Vull agrair al Jordi i a tot l’equip darrere d’El Taller de Virginias la passió que li posen al que fan i la seva mestria elaborant dolços”, ha valorat Àngel Jubete, director general de la marca.
El deliciós dolç, que primer va ser reconegut com el millor d’aquest tipus a Catalunya i després també de tot l’Estat, es podrà degustar i adquirir en packs especials commemoratius a les botigues d’El Taller de Virginias a Agramunt, Barcelona, Reus i Madrid.