Reurbanització de l’espai del Forn de Nalec

Durant la setmana passada es van iniciar les obres d’urbanització de l’anomenat Espai del Forn de Nalec, situat al costat de la plaça de l’Església, amb un pressupost de contracte de 44.797,47 euros.
Actualment el carrer del Forn acaba en un “cul de sac” sense sortida que es troba a una cota d’uns 3,00 metres per sota del nivell de la plaça. Aquesta manca de connexió fa que l’espai presenti una important degradació.
La intervenció implica la reforma de l’àmbit esmentat per tal de poder connectar el carrer del Forn i la Plaça de l’Església mitjançant un recorregut per a vianants, salvant el desnivell existent amb una escala i suprimint el cul de sac actual, al temps que s’enjardina l’espai.

Així doncs, es tracta d’una reurbanització de l’espai públic que millorarà la funcionalitat, la seguretat, l’accessibilitat i la imatge global d’aquest àmbit.
Els Serveis Tècnics del Consell Comarcal de l’Urgell van redactar el projecte d’urbanització i s’ocupen també de la direcció i la coordinació de seguretat i salut de les obres.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració