Salut confirma la mort de 2 persones en centres hopitalaris de la província de Lleida
El Departament de Salut confirma que en les últimes hores ha mort 1 persona amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i 1 persona a la RS Alt Pirineu i Aran també amb coronavirus SARS-CoV-2 en centres hospitalaris de la demarcació.

També confirma 32 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 3 casos positius nous.
Actualment, 227 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos:

·      138 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 98 dels quals estan estables a planta i 40 es troben a l’UCI

·      43 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 33 de les quals estan estables a planta i 10 es troben a l’UCI

·      46 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 166.

Actualment, 50 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. 

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes