Actualitat
Aquesta setmana, Salut en Xarxa engega el projecte “A Tàrrega, dilluns, llegums”, en resposta a la necessitat detectada a la Taula de Salut, formada per institucions i entitats del municipi, per a millorar els hàbits alimentaris i d’estil de vida saludables presentats de manera atractiva, augmentant així el consum de llegums en benefici de la salut i el medi ambient.
Els llegums tenen molta versatilitat a nivell gastronòmic i per això, del 9 de setembre al 6 d’octubre es durà a terme un concurs de receptes amb llegums. Les urnes per poder dipositar les receptes estaran ubicades al laberint de Tàrrega, al CAP, Centre Cívic i en els comerços de Foment.
A més a més, durant la 24a fira del Medi Ambient que se celebrarà el proper mes d’octubre es realitzaran dues xerrades i un taller-demostració de cuina on s’elaborarà en directe algunes de les millors receptes, entre d’altres activitats.
Per altra banda, Foment Tàrrega realitzarà un sorteig als participants que endevinin els llegums exposats en diferents aparadors dels seus establiments, a través d’un joc de descoberta.
Recordar que una de les recomanacions alimentàries de l’Agència de Salut Pública de Catalunya és augmentar el consum de llegums a 3-4 vegades la setmana.
Aquesta campanya compta amb el suport de les regidories de Salut, Promoció Econòmica, Treball i Turisme, així com del Pla Educatiu d’Entorn que depèn de la Regidoria d’Educació, Acció Social, Ciutadania i Feminismes de l’Ajuntament de Tàrrega.
Els llegums tenen molta versatilitat a nivell gastronòmic i per això, del 9 de setembre al 6 d’octubre es durà a terme un concurs de receptes amb llegums. Les urnes per poder dipositar les receptes estaran ubicades al laberint de Tàrrega, al CAP, Centre Cívic i en els comerços de Foment.
A més a més, durant la 24a fira del Medi Ambient que se celebrarà el proper mes d’octubre es realitzaran dues xerrades i un taller-demostració de cuina on s’elaborarà en directe algunes de les millors receptes, entre d’altres activitats.
Per altra banda, Foment Tàrrega realitzarà un sorteig als participants que endevinin els llegums exposats en diferents aparadors dels seus establiments, a través d’un joc de descoberta.
Recordar que una de les recomanacions alimentàries de l’Agència de Salut Pública de Catalunya és augmentar el consum de llegums a 3-4 vegades la setmana.
Aquesta campanya compta amb el suport de les regidories de Salut, Promoció Econòmica, Treball i Turisme, així com del Pla Educatiu d’Entorn que depèn de la Regidoria d’Educació, Acció Social, Ciutadania i Feminismes de l’Ajuntament de Tàrrega.