Sopar solidari de Mans Unides a Tàrrega

Avui divendres 14 de febrer Tàrrega celebrarà una nova edició del Sopar Solidari de Mans Unides. L’escenari serà la sala-social de l’Ateneu, a partir de 2/4 de 9 del vespre. Es durà a terme el sopar solidari i es compartirà la vetlla amb l’Enric Segarra voluntari de MU, que explicarà en una xerrada-col·loqui les seves vivències visitant projectes de Mans Unides a Bolívia.
L'entrada és lliure, i el preu del sopar voluntari, els beneficis del qual aniran destinats als projectes d'enguany.

La nova campanya de Mans Unides, amb el lema “Qui més pateix el maltractament al planeta no ets tu”, convida a una aguda presa de consciència sobre la dramàtica situació actual. 
Els projectes assignats per aquesta campanya a la delegació de Mans Unides del bisbat de Solsona són dos: projecte educatiu i reforç de capacitats en Escola Agropecuaria Rural a Moçambic, a l'Àfrica, i projecte social de consolidació de territoris indígenes a El Chaco Boliviano. Els dos projectes tenen un cost de 118.717 euros.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració