Tallers sobre malbaratament alimentari a les escoles de l’Urgell
El Consell Comarcal de l’Urgell, el Servei Educatiu i el Consorci per a la Gestió de Residus Urbans de l’Urgell organitzen dins del XXI Programa Comarcal de Suport a l’Educació del curs 21-22 una sèrie de tallers a les escoles per tractar el tema del Malbaratament Alimentari.
Aquests tallers van adreçats a l’alumnat de 6è de primària de la comarca i se’n duran a terme 25 en total. La idea que es vol transmetre és que la cuina és una experiència creativa, un espai on es pot combinar pràcticament tot i que és clau per saber què mengem i com ho fem sense malbaratar aliments. La dinàmica de l’activitat és presentar-se amb una breu descripció i experimentació amb productes de proximitat i de temporada, posant especial èmfasi d'aquells productes possiblement desconeguts per l’alumnat, com ara espècies silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals, i parts d’aliments que sovint es consideren desaprofitables. Més de 500 alumnes són els que es beneficiaran d’aquesta activitat.

 
ESCOLTA L'INFORMATIU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració