Tàrrega aprova la cessió d’una parcel·la municipal on s’instal·larà una estació transformadora que regularitzarà el subministrament elèctric a un bloc d’habitatges
El consistori ajuda així a normalitzar la connexió elèctrica de l’edifici, actualment a precari · L’espai, de 23 m2, forma part del pati de l’IES Manuel de Pedrolo, amb el qual s’ha consensuat la ubicació de la instal·lació

L’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat en la Junta de Govern Local del passat 8 de gener la cessió d’una petita parcel·la municipal de 23,65 metres quadrats, dins el recinte de l’IES Manuel de Pedrolo, amb l’objectiu d’ubicar-hi una estació transformadora d’electricitat. La instal·lació proveirà subministrament elèctric a l’edifici d’habitatges situat entre l’avinguda de Tarragona i els carrers del Raval de Sant Agustí i l’Hort de la Trilla, i en el qual els veïns reben el subministrament a precari a través d’un comptador d’obres des de fa més de deu anys. La Regidoria d’Urbanisme ajudarà així a regularitzar la situació anòmala en què es troben els propietaris i inquilins de l’esmentat immoble.

Gestió del consistori per ajudar a regularitzar la connexió elèctrica 
“Des del consistori treballem per solucionar aquesta problemàtica i ara fem un important pas endavant en els tràmits administratius”, apunta el regidor d’Urbanisme, Martí Pijuan. “Enguany es podrà regularitzar de forma definitiva la connexió elèctrica del bloc de pisos”, ha afegit l’edil. La porció de finca segregada es posarà a disposició de l’empresa elèctrica Endesa, que s’encarregarà d’instal·lar l’estació transformadora. Així mateix, en el seu moment s’obrirà una rasa per connectar l’edifici a la xarxa. D’altra banda, l’estació transformadora també possibilitarà proveir més dotació d’electricitat en el cas d’una possible ampliació d’aules i serveis de l’IES Manuel de Pedrolo.

Reunions amb Endesa i el Departament d’Ensenyament
En el decurs de les darreres setmanes s’han desenvolupat reunions entre la Regidoria d’Urbanisme, l’empresa Endesa i el Departament d’Ensenyament per a consensuar l’emplaçament definitiu de l’estació transformadora dins el recinte de l’IES Manuel de Pedrolo. Finalment, es fixà com a espai idoni el xamfrà del pati situat a la cruïlla dels carrers de La Plana i Raval de Sant Agustí, a tocar de la tanca perimetral. També es determinaren les mesures per a garantir la seguretat de la instal·lació.

 
ESCOLTA L'INFORMATIU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració