Societat
El premi, dotat amb 3.000 € en metàl·lic pel guanyador, busca premiar la millor recepta amb tòfona negra de l’any i ja s’ha iniciat la fase de preselecció dels xefs finalistes
Laumont, l’empresa catalana especialista en tòfones i bolets, organitzarà per segon any consecutiu el Premi Laumont, després de l’èxit aconseguit en la primera l’edició, on es van presentar fins a 50 propostes de diferents xefs de l’estat i que va acollir més de 100 persones de públic durant la seva celebració.
La fase final, igual que l’any passat, se celebrarà a la pròxima edició del Trufforum de Vic el mes de febrer vinent. Ja s’ha iniciat la fase prèvia de preselecció, on se seleccionaran els tres xefs que participaran en la fase final. Per fer-ho, cal inscriure’s a través de la web laumont.cat, on mitjançant un formulari cada xef aspirant haurà d’explicar la seva proposta de recepta i una vegada acabat el període d’inscripcions es valoraran quines són les 3 millors per participar a la final del premi Laumont.
El concurs, dedicat a professionals del sector de la restauració, comptarà amb un important premi de 3.000 € pel primer classificat i un premi de 500 € per cada un dels altres dos finalistes. Els tres finalistes tindran a més a més un descompte del 20% a la botiga professional de Laumont, laumont.cat . El jurat encarregat de la decisió estarà format per personalitats molt rellevants dins la gastronomia catalana com són el xef i presentador de “Cuines” de TV3 Arnau París; la periodista gastronòmica Lourdes López; i el sommelier amb llarga trajectòria a El Bulli, David Seijas.
Tota la informació i les novetats del concurs les podreu seguir a través de les xarxes socials dels perfils de Laumont (@laumont.truffles) i el Trufforum (@trufforum_vic).
Laumont, l’empresa catalana especialista en tòfones i bolets, organitzarà per segon any consecutiu el Premi Laumont, després de l’èxit aconseguit en la primera l’edició, on es van presentar fins a 50 propostes de diferents xefs de l’estat i que va acollir més de 100 persones de públic durant la seva celebració.
La fase final, igual que l’any passat, se celebrarà a la pròxima edició del Trufforum de Vic el mes de febrer vinent. Ja s’ha iniciat la fase prèvia de preselecció, on se seleccionaran els tres xefs que participaran en la fase final. Per fer-ho, cal inscriure’s a través de la web laumont.cat, on mitjançant un formulari cada xef aspirant haurà d’explicar la seva proposta de recepta i una vegada acabat el període d’inscripcions es valoraran quines són les 3 millors per participar a la final del premi Laumont.
El concurs, dedicat a professionals del sector de la restauració, comptarà amb un important premi de 3.000 € pel primer classificat i un premi de 500 € per cada un dels altres dos finalistes. Els tres finalistes tindran a més a més un descompte del 20% a la botiga professional de Laumont, laumont.cat . El jurat encarregat de la decisió estarà format per personalitats molt rellevants dins la gastronomia catalana com són el xef i presentador de “Cuines” de TV3 Arnau París; la periodista gastronòmica Lourdes López; i el sommelier amb llarga trajectòria a El Bulli, David Seijas.
Tota la informació i les novetats del concurs les podreu seguir a través de les xarxes socials dels perfils de Laumont (@laumont.truffles) i el Trufforum (@trufforum_vic).