Trobada entre el nou director Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell i el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha rebut aquest matí al president de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell, Amadeu Ros, acompanyat pel nou director de la Comunitat General de Regants de la infraestructura hidràulica des de començaments d’aquest mes de febrer, Xavier Díaz, que substitueix en el càrrec Miquel Varea. 
Crespín i Ros han aprofitat la trobada de presentació per actualitzar la informació sobre l’evolució de les obres de reparació que el Canal d’Urgell està duent a terme com a conseqüència dels danys provocats per la DANA del passat mes d’octubre en diverses infraestructures de reg de les col·lectivitats de regants.
Per la seva banda, el subdelegat del Govern els ha informat de les tasques de neteja i sanejament que la CHE està duent a terme en diferents punts del torrent de La Femosa afectats per la DANA.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes