Arriba el XXVII cros intercomarcal Ciutat de Tàrrega

Pel proper diumenge dia 17 de novembre està programada una altra edició del Cros de Tàrrega. Serà la vint-i-setena vegada que la Regidoria d’Esports amb la col·laboració del Consell Esportiu de ‘Urgell, organitza aquestes curses de camp a través, adreçades especialment als escolars de la província, però també als sèniors i als veterans.
L’espai, a igual que en els darrers anys serà el càmping municipal. Enrere ha quedat l’època en que es feia per davant l’esplana del pavelló d’esports, aleshores sense el camp de futbol annex, amb l’avinguda Montserrat i de La Ronda per asfaltar, sense pont del Reguer al final i anant a donar un tomb per l’urbanització del Maset, amb carrers encara sense formigonar ni construir. No tant lluny, però ja fa 8 anys del darrer cros que es va disputar a l’antic circuit de l’autocros. Des de l’edició nº  20  que es porta celebrant al càmping i esperem que s’hi quedi, ja que dona molta visibilitat a totes les curses, és gran i amb els serveis i la logística necessaris per a portar a terme un esdeveniment esportiu com aquest.
El Cros de Tàrrega 2019 tornarà a formar part del circuit lleidatà de cros, que organitza l’ATCELL i col·labora la Diputació de Lleida. Per tant  tots els atletes que el vulguin seguir, aquesta serà la primera prova puntuable de la temporada 2019/2020. Pels altres, un dia d’esport, en que  participaran amb la seva escola del cros de la seva ciutat, de la seva comarca i podran gaudir dels complements i atraccions que hi haurà a disposició de tots els visitants , com inflables, activitats de globoflèxia, servei de bar, etc.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes