Bitlles. La Susana fa el seu primer “90”
El passat cap de setmana es va disputar la quarta jornada classificatòria pel Campionat de Catalunya que organitza la Federació Catalana de Bitlles. Els jugadors targarins van realitzar tirades que els ajudaran a obtenir una bona mitjana per estar entre els escollits a jugar la final, i entre ells, cal destacar a la Susana Beltran que va aconseguir el primer “90” en el seu primer any de competició. 
Pel que fa a les lligues regulars, l’Auto Nayox Seat va perdre el partit corresponent a la divuitena jornada de la lliga de Bitlles de Lleida contra el C. B. Ponts a les pistes locals. El partit va començar amb una primera ronda molt ajustada que va acabar 182-173 a favor de l’equip targarí. La segona ronda va ser pels visitants, 190-205. Sis punts que els permetien eixugar l’avantatge targarina de la primera ronda i col·locar-se per davant en el marcador. 
En la tercera volta els de la Noguera van tenir un millor encert i van acabar 189 a 197, emportant-se el dos punts en litigi pel resultat final de 561-42 a 575-47. Entre els jugadors targarins destaquem Neus Martínez amb 76 punts i 7 bitlles, Miguel Angel Peñalo i Domingo Hinojosa amb 76-6 cadascú, Jordi Vilanova 75-6, Alfredo Espinal 72-5 i Juanjo Martínez 70-5. Per part dels de la Noguera cal ressaltar a la família Asensio- Xuriguera,  matrimoni  i   dos fills, l’Abril i l’Àngel, que amb un excel·lent encert van obtenir més del cinquanta per cent dels punts i bitlles del seu equip. 
La propera setmana la lliga catalana s’atura degut a la celebració del carnaval. Quant a la lliga de B. de LL es jugarà la dinovena jornada,  l’Auto Nayox Seat visitarà les pistes del C. B. Cervera  i l’Auto Nayox Tàrrega rebrà la visita del C. B. Anglesola. 
El dissabte dia 2, a partir de les 10 del matí, el Club de Bitlles de Tàrrega i la Federació Catalana de Bitlles han organitzat una trobada a les pistes de l’antic camp de la Escola Pia, Carrer del Migdia o a les pistes del C. B. Tàrrega al Carrer La Pau (encara per decidir), amb l’ànim de promocionar el joc tradicional català i buscar la participació de persones d’una mateixa unitat familiar per fer lligues menys competitives i que tothom pugui gaudir de les bitlles.
 
Club de Bitlles de Tàrrega
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes