Bitlles. L’Auto Nayox Seat es retroba amb el seu millor algoritme
L’Auto Nayox Seat venia d’una mala ratxa en la que tot i haver perdut la imbatibilitat en tres jornades seguia ocupant el primer lloc de la classificació. Els targarins van trobar el seu millor algoritme en la dinovena jornada a les pistes del C. B. Cervera.
El partit es va caracteritzar per l’encert targarí en les dues primeres rondes, la primera amb un resultat de 167 a 197 i la segona 182 a 206, aconseguint un avantatge de 54 punts que va marcar el desenllaç del partit. Els cerverins van jugar una tercera ronda molt efectiva sumant 198 punts davant dels 182 aconseguits pels targarins. D’aquesta manera reduïen el marcador a setze punts insuficients per evitar que els targarins s’imposessin  amb un resultat final de 547-41 a 585-47. 
Per part targarina cal destacar Jordi Vilanova amb 86 punts i 8 bitlles, Neus Martínez 83-8,  Alfredo Espinal 78-6, Miguel Angel Peñalo i Gabriel Esteban amb 74-6 cadascú. 
Pel que fa a l’altre equip del C. B. Tàrrega, l’Auto Nayox Tàrrega va perdre el seu partit amb el C. B. Anglesola per 457-25 a 580-45. 
La propera setmana es disputarà la vintena jornada de la Lliga de Bitlles de Lleida, l’Auto Nayox Seat rebrà la visita del C. B. Gàrzola i l’Auto Nayox Tàrrega visitarà les pistes del C. B. La Fuliola i Boldú.
Quant a la Lliga catalana l’Auto Nayox Seat rebrà la visita del C. B. L’Eral de Cubells en la quinzena jornada de competició.

Club de Bitlles de Tàrrega 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes