Ràdio Tàrrega en directe
1 JORNADA DE LA LLIGA DE LLEIDA GRUP "A"

TALLER CELESTI FARRE TARREGA 583 - FULIOLA 558

El dissabte 05/10/2019 l'equip Taller Celestí Farré Tàrrega es va estrenar a la lliga amb una victòria molt brillant i molt treballada davant d'un equip (Fuliola) que no li va ficar les coses gens fàcil. El partit va estar molt igualat durant tot el partit i per petits detalls es va decantar la victòria pels targarins, en el primer parcial (185-186) l'equip de la Fuliola es posava davant del marcador per 1 punt de diferència, en el segon parcial l'equip Targarí va fer una segona ronda espectacular i posar una mica d'avantatge a l'equip visitant (210-189), l'equip de Tàrrega tenia una avantatge de 15 punts però no suficients per poder garantir la victòria, faltava l'últim parcial i decidir on es podria decantar la victòria, un tercer parcial on els targarins no van afluixar i no van deixar que l'equip visitant és puguis emportar la victòria arribant en un parcial de (188-183). Amb aquesta victòria els targarins estrena la competició amb la seva primera victòria de la lliga i demostrant que aquest any pot lluitar per les posicions de dalt de tot de la classificació.

Cal destacar les puntuacions locals, (Jordi Vilanova 86 punts), Gabriel Esteban 84 punts ) i (Alfredo Espinal i Josep Maria Orobitg amb 80 punts )

2 JORNADA DE LA LLIGA CATALANA

1 PARTIDA: L'ALBAGES 313 (24) - AUTO NAYOX TÀRREGA 367 (29)
2 PARTIDA: L'ALBAGES 314 (23) - AUTO NAYOX TÀRREGA 384 (34)
TOTAL: L'ALBAGES 627 (47) - AUTO NAYOX TÀRREGA 751 (63)

El passat diumenge 06/10/2019 l'Auto Nayox Tàrrega es presentava a la difícil pista del club bitlles Albagés, els targarins es van mostrar molt regulars i desplegant una bona actuació. En la primera partida, els targarins van sortir per feina amb un bon primer parcial (92-116), amb un bon marge, l'equip visitant no va afluixar l'accelerador, tot al contrari va marcar un segon parcial encara millor i deixant el partit sentencia (106-127). El partit pràcticament resolt, va entrar en la tercera i última ronda de la primera partida que també va ser adjudicada pels targarins amb un altre bon parcial (115-124). Els jugadors destacats pels targarins en la primera partida van ser (Gabriel Esteban amb 80 punts), (Jordi Vilanova amb 76 punts), (Antonio Aguilar amb 73 punts) i (Domingo Hinojosa amb 74 punts)

En la segona partida les coses no van canviar, i els targarins van tornar a sumar una altra victòria còmode, començant en un primer parcial espectacular (99-133), el partit es posava de cara , i els targarins aquesta vegada si, va afluixar en el seu joc, i així es va notar en el segon parcial que va ser molt ajustat (114-115), el partit estava de cara però no sentenciat, així que el Tàrrega es va tornar a posar per la feina i va tornar a marcar un tercer parcial espectacular (101-136). Els jugadors destacats pels targarins a la segona partida van ser (Jordi Vilanova i Jose Mª Velasco amb 80 punts), (Gabriel Esteban amb 78 punts) i (Antonio Aguilar i Domingo Hinojosa amb 73 punts) L'auto Nayox ja suma la 4 victòria a la lliga i es manté lider amb 8 punts.