Ràdio Tàrrega en directe

Esports

Els atletes del CEACA Tàrrega participen al cros de Juneda
El passat diumenge 19 de febrer la secció d'atletisme del CEACA Tàrrega va participar en la 6a prova puntuable pel circuit lleidatà de cros, que es va celebrar a Juneda on van competir 17 atletes del club targarí.
En la categoria cadet femení, la Nora Santacana va obtenir la 7a posició, la Marina Pont va fer medalla amb 6a posició, i la Laura Jiménez, va aconseguir el podi amb 3a posició.
En la categoria Infantil femenina, va córrer la Mireia Santacana assolint la 9a posició.
En la categoria Aleví Masculí, el Curial Mayora va obtenir millorar la marca aconseguint la 14a posició.
Pel que fa a la categoria Benjamí Masculí, va córrer el Nil Vidal quedant 19è, el Jordi Turuguet 23è i el Max Usero 24.
En relació a la categoria Benjamí Femení, l'Íngrid Vilanova va aconseguir la 12a posició, i la Núria Pané va fer medalla amb 6a posició.
Pel que fa als corredors més petits de la categoria prebenjamí en el grup Masculí, van córrer el Roger Arrondo quedant 26, l'Adrià Balcells 14è, el Max Vilapensi que ha assolit la medalla amb 6a posició, i el Gerard Marfull pujant al podi amb 3a posició.
Per concloure, la categoria de prebenjamí, en el grup femení ha corregut l'Alba Espinal, que ha obtingut per 4a vegada consecutiva el podi en primera posició.
Finalment, en la categoria de pollets ens han corregut el Sergi Vilanova quedant en 12a posició i la Judit Balcells que ha assolit la medalla en 6a posició.