CEACA | VI Torneig Ciutat de Tàrrega
El passat cap de setmana es va disputar el 6è torneig Ciutat de Tàrrega amb una nombrosa participació, uns 250 jugadors i jugadores aproximadament,  d’equips de la província de Lleida, Tarragona i Barcelona. En el torneig de minihandbol, coordinat pel CEACA Tàrrega, es van poder veure partits de la categoria prebenjamí mixt, benjamí mixt i també aleví femení i mixt. Els clubs que van fer possible l’organització aquest VI Torneig Ciutat de Tàrrega han estat l’ACLE Guissona, CH Pardinyes, CH Vilanova del Camí, Tarragona HC, H Santpedor i el CEACA Tàrrega.
 
Després de tot un matí de minihandbol els guanyadors de cada categoria van ser els següents:
 
En la categoria prebenjamí mixt el primer lloc va ser pel Tarragona HC, la segona posició pel H. Santpedor i el tercer lloc per l’ACLE Guissona.

En la categoria benjamí mixt el primer lloc ha estat pel Tarragona HC A, el segon pel Tarragona HC B i el tercer pel CH Pardinyes.

En la categoria aleví femení el primer lloc va ser pel Vilanova del Camí, el segon lloc pel Tarragona HC B, i el tercer lloc per l’ACLE Guissona B.

Finalment, en la categoria aleví mixt la primera posició va ser pel Tarragona HC A, el segon lloc pel Tarragona HC B i el tercer pel CH Pardinyes A.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes