Gerard Coch 15

HANDBOL

Crònica Cadet Verd:                                             16-02-19

C.H. Esparraguera 21- 36 CEACA Tàrrega Verd

Victòria contundent de les targarines a la pista del Esparreguera. Les locals van aguantar el ritme del CEACA uns 15 minuts, 7-7en el marcador, després les noies del Ricard Sabaté van jugar un gran encontre i els van passar per sobre com un autèntic vendaval. Van desenvolupar un joc molt vistós, ben trenat amb creuaments ,permutes, això va donar pas a un gran encert als llançaments i el marcador anava pujant la diferència. A més cal afegir les grans aturades de la portera  Judit Sol, que va ajudar sense dubte a que l’avantatge anés essent cada cop més gran. La setmana vinent toca jornada de descans.

CEACA Tàrrega:    Marta Roca (11),  Clara Pinyol(3), Xènia Balcells (3), Berta Codina, Berta Segura(1), Judit Sol, Carla Simo(4),  Gerd Codina, Judit Cervera(7), Ainhoa Segui(1),Anna Domenjó(6), Alba Gomà.
Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Pepe Roca.

CH Esparreguera:  Anna Marin , Paula Sevillano, Nerea Lago, Nerea Villarrubia, Martina Ribes, Naiara Diaz, Elsa Quintana, Lucia Enrich, Judith Casas.
Entrenador /  Delegat: Ines Ferrando, Alvaro Mora

Crònica Cadet Negre:                                           16-02-19

CEACA Tàrrega Negre 15- 19 C.H. Molins de Rei

Partit molt igualat el que es va poder veure al poliesportiu municipal entre el Ceaca i el Molins de Rei, destacant la  bona defensa de les locals, acabant la primera part amb un marcador de 9-10.
A la segona tot va seguir igual, fins que una sèrie de llançaments forçats per part del Ceaca i la pèrdua de pilotes en passades poc precises van suposar que el Molins agafés la diferència de 4 gols que es va mantenir fins al final.

CEACA Tàrrega: Marina Campos, Núria Bonjorn,  Mar Closa, Berta Riera, Marta Martínez, Matilda Moragas, Gisela Canals, Tai Ceesay, Laia Saiz, Elsa Muñoz.
Entrenador: Jaume Rovira

C.H. MOLINS DE REI: Susanna Molina, Judith Cortada, Joana Fisas, Samrawit Bargallo, Claudia Luque, Venenesh Galvan, Mariona Lozano, Claudia Granell, Helena Esplugas
Entrenadora: Alba Almansa