Biel Coch 13
Roc Pubill 15
Gerard Coch 11

HANDBOL

Comença la copa Catalana per als dos equips del Ceaca, el Cadet verd, que no es va classificar per lluitar per la lliga per tan sols 4 gols en contra, i el cadet negre, que jugarà sense drets esportius donat que hi jugaran algunes juvenils. Els dos equips jugaran fins a finals de maig arreu de la geografia catalana davant l'Amposta, Roses, Palautordera, Vendrell, Torroella de Montgrí, Argentona, etc... Els dos equips són molt competitius i ho podreu comprovar aquest dissabte a les 16 h i 17.30 h al pavelló municipal de Tàrrega, davant el Terrassa i Roses, primer el cadet verd i després el cadet negre respectivament.

Crònica Cadet Verd: 19-1-19

Ch Sant esteve Serovires 19 – 29 Ceaca Tàrrega
Primer partit de copa, primera victòria. El CEACA es va enfrontar a un equip no massa potent, que no va posar les coses difícils i en cap moment va perillar la victòria, les targarines no van fer un gran encontre i fins ben entrada la meitat de la segona part no es va veure la millor versió de l'equip, semblava que es van despertar de cop de les vacances nadalenques, ja que quan falten 20 minuts pel final de l'encontre el resultat era de 12-14.
CEACA Tàrrega: Marta Roca (11), Clara Pinyol (4), Xènia Balcells (2), Berta Codina, Berta Segura, Judit Sol, Carla Simo (1), Gerd Codina, Judit Cervera (9), Ainhoa Segui,Anna Domenjó (2), Alba Gomà.
Entrenador / Delegat: Ricard Sabaté, Pepe Roca.
CH Sant esteve Sesrovires: Laura Maro, Duna Sumoy, Joanna Gimenez, Laia Dios, Femke de Arriba, Dafne de Arriba, Lucia Castro, Nuria Pons.
Entrenador / Delegat: Nerea Bonany Bryan Mezquita
.

Crònica Cadet Negre: 19-01-19

H.C. Laietà Argentona 25 – 20 CEACA Tàrrega Negre.
Les jugadores del Ceaca comencen amb una derrota en el primer partit de Copa. Durant la primera part del partit, l'equip va aconseguir posar-se per davant del marcador en alguns moments, així i tot, a la mitjà part el partit estava empatat 12-12. Per altra banda, durant el segon temps l'absència de recanvis en la banqueta del Ceaca va passar factura a les jugadores. Cap al tram final del partit les jugadores no van poder seguir el ritme a les rivals i, finalment l'Argentona va aconseguir 5 gols de diferència.

CEACA Tàrrega: Matilda Moragas, Laia Saiz, Gisela Canals, Núria Bonjorn, Jana Ferrer, Júlia Gene, Elsa Muñoz
Entrenador / Delegat: David Ramon, Pepe Roca.

H.C. Laietà Argentona: Alba Santanach, Marta Marfany, Laia Marfany, Laura Martínez, Maria Mas, Ariadna Navarro, Laura Torrent, Martina Ortiz, Ainhoa Moreno
Entrenador / Delegat: Albert Nuñez