Crònica del cap dels equips del Hoquei Patins Club Tàrrega 4a Jornada
Crònica del cap dels equips del  Hoquei Patins Club Tàrrega 4a Jornada

Prebenjamí C
HPC Tàrrega C - Lleida Llista C

Aquest dissabte els més joves de Tàrrega han jugat a casa contra Lleida Llista C. Un partit molt igualat i molt lluitat pels dos equips. Els de Tàrrega han guanyat la primera part (4:0) i els de Llista la segona (0:3). La tercera ha acabat en empat i sense cap gol. La quarta part és on els de Tàrrega s'han esforçat a màxim i han aconseguit la victòria amb gol d'últim minut (1:0).

Jugadors Tàrrega: Noah , Guillem, Roman(P) , Joel, Biel, Èric , Marcel
Entrenador: Pau Franquesa

Jugadors/es Lleida Llista: Iris, Carme, Adrià, Pep, Roger, Ainet i Marta
Entrenador: Joan Dalmau

Prebenjamí B
LLEIDA LLISTA D-TÀRREGA ( PREBENJAMÍ B )

Bon cap de setmana per als targarins, han jugat al casa del Lleida i han jugat i dominat les 4 parts del partit, fent un bon partit tant en defensa com en atac i deixant al equip llistat sense possibilitats de fer res durant tot el partit, els de l’Urgell han fet un hoquei molt bo.
Jugadors HPC Tàrrega: Marc, David, Joel, Daniel, Biel, Víctor i Ton.
Entrenador: Carles Creus
Jugadors Llista F: Guim, Emma, Pol, Joel, Emma i  Quim.
Entrenador: Roger Ricard Bergua

Parcials: 0-4 / 0-2 / 0-3 / 0-4

Prebenjamí A

Partit on els locals van fer valer la diferència d'edat per imposar-se en el marcador. L'equip visitant es va mostrar lluitador i no va abaixar els braços en cap moment.
Jugadors HPC Tàrrega: Benjamí, David, Nil, Fèlix, Guillem, Pau i  Martí
Entrenador: Nil Tomàs
Jugadors Llista F: Pau, Cesc, Roc, Mario, Otger i Hugo.
Entrenador:Joan Enric Fernandez
Parcials 4-0, 7-0, 0-0, 3-1

Benjamí
Espluga-Tàrrega 10- Reus Deportiu B 4

Partit més plàcid de l'esperat davant un Reus Deportiu B que es va veure sorprès per la rapidesa en el joc i l'efectivitat dels espluguins.
Molt ràpid, en els primers minuts  de la primera part, el marcador es va posar amb un 4-0 gràcies a un penal transformat per l'Aleix i amb un joc combinatiu. Tot plegat va fer veure els millors 15 minuts de tota la temporada.
La segona part va seguir amb el mateix ritme de la primera, i tot i tenir uns minuts de relaxació, el marcador final va ser de 10-4.
Jugadors Espluga-Tàrrega: Pol M, Nil (porter), Aleix, Bernal, Albert, Pol P, Martí.
Entrenador:Carles Creus
Jugadors Reus:
Entrenador:
Gols:Aleix 8, Albert 1, Pol P 1

Juvenil
Tàrrega HPC- Llaring CAPELLADES HC

Aquest dissabte els grans de casa s'han enfrontat amb un Capellades que ocupa la segona posició del grup. El Tàrrega venia amb els jugadors justos i no disposava de canvis, per sort si disposava dels dos porters que han fet un gran partit.
El partit ha començat ben encaminat amb un parcial de 2-0 - gols d'en Marc i Eloi- a favor dels de casa i amb Capellades que apretava; 2-1, 3-1 - gol del Pau- , 3-2, 3-3 amb penal contra del Tàrrega que Denis Moram ha resolt perfectament.
La segona part encara ha augmentat més d'intensitat, tot i que el joc ha estat més dur en alguns moments; 3-4, 4-4 (gol de l'Eloi), 4-5 amb grans parades del nostre porter Isaac.
A partir d'aquest punt amb les faltes acumulades del Tàrrega amb i el cansament dels jugadors ha permés que el Capellades agafés distàncies amb un 4-8 final.

Jugadors Tàrrega HPC: Isaac Pérez i Denis Moram de porters i Pau Franquesa, Nil Tomás, Marc Torné i Eloi Cervera .