Ràdio Tàrrega en directe

Esports

Crònica dels partits de Laumont Hoquei Tàrrega del cap de setmana
PREBENJAMÍ B: RESULTAT: 0 - 4  LAUMONT HOQUEI TÀRREGA VS. CLUB PATÍ FRAGA
Hem jugat a casa nostre contra un rival que ha estat dominant durant tot el partit. Els nostres prebenjamins han lluitat fins al final amb moltes ganes. Cal continuar treballant!

PREBENJAMÍ A: RESULTAT: 3 - 2  LAUMONT HOQUEI TÀRREGA VS. PONS LLEIDA A
Un partit jugat a casa, on els nostres s’han sentit còmodes i s’ha notat a l’hora de jugar. Un rival que s’ha fet notar fins a últim moment. Els nostres han estat concentrats en tot el partit per poder aconseguir la victòria. A seguir millorant!

BENJAMÍ B: RESULTAT: 6 - 9  CH MOLLERUSSA PREVINTEGRAL A VS. LAUMONT HOQUEI TÀRREGA
Aquest dissabte ens hem traslladat fins a Mollerussa per jugar contra el seu equip. Un partit molta igualtat en la primera part. La segona part es va posar complicada 3 minuts abans d’acabar el partit, però els nostres van demostrar el seu potencial i amb molt esforç van aconseguir una altra victòria.
Felicitats campions!!

BENJAMI A: RESULTAT: 0 - 3  ANDORRA HOQUEI CLUB B VS. LAUMONT HOQUEI TÀRREGA
Partit ben controlat des del principi fins al final, marcador curt, però les ocasions creades pel nostre equip, l'equip continua partit a partit millorant.

ALEVÍ: RESULTAT: 11 - 1  LAUMONT HOQUEI TÀRREGA VS. CH MOLLERUSSA PREVINTEGRAL B
Bon partit de l’Aleví contra un combatiu rival. Els locals han mostrat un bon joc col·lectiu durant gran part del partit.

3ª CATALANA: RESULTAT: 8 - 4  LAUMONT HOQUEI TÀRREGA VS. TRANSLOP ALCAÑIZ CLUB PATIN
Aquest dissabte la 3a Catalana va nugar a casa contra Alcañiz. Un partit molt emotiu on els nostres van sortir molt motivats i concentrat a la pista. Van lluitar des del primer a l’últim minut i van aconseguir la primera victòria! Seguim treballant per millorar.