Ràdio Tàrrega en directe
Crònica dels partits del Hoquei patins club Tàrrega
Prebenjamí B
HPC Tàrrega  - CP Bell-lloc

Bon partit del prebenjamí B que começem a fer un joc més convinatiu i que han guanyat les 4 parts del partit, contra un Bell-lloc que ha lluitat molt però no ha pogut fer res contra el joc dels targarins.
Jugadors HPC Tàrrega B: Marc, David, Joel, Daniel, Erik (P)
Entrenador: Carles Creus
Jugadors CP Bell-lloc: Emma, Enric, Abril, Hadjirata, Marta, Lis Agnés, Roc (P)
Entrenador: Miquel Ramon

Prebenjamí A
HC Lleidanet Alpicat C - HPC Tàrrega A

Partit molt físic amb anades i vingudes contínues i moltes opcions de gol.  La primera part va acabar un període per a cada equip.
El tercer període molt igualat va acabar en empat,  arribant al quart amb tot per decidir. En aquest, els locals es van imposar per 2 gols a 0. Emportant-se d’aquesta manera el partit.
Parcial 1: 1-0
Parcial 2: 1-3
Parcial 3: 0-0
Parcial 4: 2-0
Jugadors HC Lleidanet Alpicat C: Pol, Joan, Kenneth,Guillem, Pol, Roc i Iker (P)
Entrenador:Joan Ortega
Jugadors HPC Tàrrega A: Nil, Fèlix, Óliver, Guillem,Pau, Joan i Benjamí(P)
Entrenador: Nil Tomàs

Benjamí
Riudoms 1 -  Espluga/Tàrrega 9

Els espluguins han encetat la segona volta a la pista del Riudoms, en un partit en què la primera part ha estat dominada sobretot els primers deu minuts per l'equip espluguí. El bon joc d'equip ha permès arribar al descans amb un 1-6. Ja a la segona part l'equip s'ha relaxat, i això ha fet que el partit no fos tant intens. Tot i així han continuat treballant aconseguint tres gols més i deixar el marcador final de 1-9. Proper partit diumenge 19 al camp del Vilaseca amb el liderat en joc.
Jugadors: Nil (p), Albert, Martí, Pol P, Aleix, Pol M

Juvenil
HPC Tàrrega 3 - Andorra HC 6

Aquest dissabte l’equip Juvenil s’ha enfrontat a casa a l’Andorra, tot i fer un molt bon joc i haver plantat cara, els Andorrans s’han acabat imposant en el marcador després de remuntar-lo.
Jugadors HPC Tàrrega: Pau, Nil, Marc, Eloi, Eusebi, Nacho, Denis(P), Isaac (P)
Jugadors Andorra HC: Biel, Yerai, Pau, Martí, Ferran (p)
Entrenador: Damaso Hernàndez