Ràdio Tàrrega en directe
Crònica dels partits del Hoquei Patins Club Tàrrega
Per fi aquest cap de setmana s’han pogut disputar tots els partits dels equips del Club Hoquei Tàrrega.

Prebenjamí C
Tàrrega HPC C 2 - Andorra HC 2

El prebenjamí C va jugar a casa contra l’Andorra, va ser un partit molt emocionant, els targarins van donar-ho tot però el resultat final va ser un empat molt treballat.
Jugadors Tàrrega HPC: Eric (p), Noah, Guillem, Joel i Roman
Entrenador: Pau Franquesa
Jugadors Andorra HC: Iliass, Alex Jean, Pau, Guillem i Martí (p)
Entrenador: Juan Francisco Sebastian

Prebenjamí B i A
Tàrrega HPC A 1 - Tàrrega HPC B 3

Partit entre dos equips del mateix club amb les dues primeres parts força igualades que es va endur l'equip més efectiu de cara a porta que va ser el B.
El tercer quart se'l va endur l'A en els últims segons amb una emocionant remuntada. Finalment, en l’últim quart  el B es va imposar guanyant d’aquesta manera el partit.
Parcials de les 4 parts.
P1 0-2, P2 0-1, P3 2-1, P4 0-2

Jugadors  Tàrrega HPC A: Sebastià, Fèlix, Joan, Òliver, Guillem i Biel (p)
Entrenador: Nil Tomàs
Jugadors Tàrrega HPC B: Joel, David, Daniel, Marc i Ton
Entrenador: Carles Creus

Benjamí
Club Patí Calafell A 0 - Hoquei Casal Espluga 13

Partit plàcid a la pista del Calafell en plena sisena onada de la pandèmia, cosa que ha fet ajornar tots els altres partits de la jornada en aquesta categoria.
Desde bon principi va estar dominat de cap a peus pels espluguins que poc a poc van anar sumant gols al marcador fins arribar al resultat final de 0-13.
Destacar que el nostre porter va deixar la porteria a 0 i ja en van quatre en el que portem de temporada, avui parant un penal.

Jugadors Club Patí Calafell: Pol Robert, Genís, Joost (p), Joan, Pol Alain, Bernat
Entrenador: David Guasch
Jugadors Hoquei Casal Espluga/Tàrrega: Bernat, Albert, Pol P, Pol M, Martí, Aleix, Nil
Gols: Aleix 4, Martí 1, Pol P 3, Albert 3, Pol M 2

Juvenil
Tàrrega HPC 0 - Hoquei Club Piera B 7

Partit molt intens entre el Tàrrega i el Piera , els locals han tingut moltes oportunitats però l'intensitat del Piera i la mala sort ha fet que la primera part s’acabés amb un marcador de 0-2. En la segona part  tot i lluitar-ho molt, els targarins no han pogut fer res per canviar la dinàmica del partit, el resultat final ha estat un 0 a 7 a favor del Piera.

Jugadors Tàrrega HPC: Pau, Nil, Marc, Eloi, Eusebi, Isaac (p) i Denis (p)
Entrenador: David Parra
Jugadors Hoquei Club Piera B: Pol, daniel, Biel, Roger i Aleix (p)
Entrenador: Francesc Valdivia