H MONTMELO : LAIA ROMAN , ELSA MIRALLES , PAULA VACA , MARINA VILLEM , MARTA CUENCA , NEUS LOPEZ , MARINA PLEGUEZUELOS , LLUM VELASCO , PAULA MANZANO , ANNA GUARDO , JUDITH REDON , CLAUDIA SAMBLAS , ARIADNA ALFONSO , EMMA DEL VALLE , PAULA AMATE , LUCIA URBAN .

CEACA TARREGA :   LAURA SOLE , LAURA GATNAU, JANET TELLA , LAURA VILAMAJO , BERTA SEGURA , MARINA CAMPOS , MIREIA PRATS, SANDRA MUIXI ,  MARTA ROCA , MARTA MARTINEZ.
ENTRENADOR: RICARD SABATE
DELEGATS : PEPE ROCA  , CARLOS ORTIZ

Partit per oblidar

No es excusa però continuen els entrebancs al equip del Ceaca ( la portera no s'ha pogut desplaçar amb l'equip i hem patit la lesió de 2 jugadores importants de l'equip )

Tot això unit a que en cap moment hem estat al partit fa un resultat molt desfavorable al final del encontre. Cal continuar destacant l'esforç i l'actitud de totes les jugadores tot i l'abultat del resultat

Ens hem tornar a alçar i continuant traballant per poder millorar als propers partits  i esperar no tenir tanta mala sort en el tema de lesions .

1 CATALANA CADET FEMENÍ
 LLEIDA HANDBOL CLUB 14 (7) -  CEACA TARREGA 28 ( 13 )

LLEIDA HANDBOL CLUB : AYA ABRASSI , TERESA LLADANOSA , LAIA GARCIA , NURIA LOPEZ , OIHANE MUÑOZ , PAULA ARIAS , ANGELA MARTINEZ , MARTA ELEZ , LORENA ANDREA I AMINATA BENA

CEACA TARREGA : RAQUEL BOQUE , MARTA SALAT , AINARA CAMPOS , JUDITH PEREZ , LUCIA SERVAN , AINARA BOSCH , XENIA BOSCH , JULIA AGUSTI , NORA SANTACANA I CLAUDIA CUARTERO,
AINA TEIXIDO , MARTA FELIU .

Delegats : Monica Carbonell , Rosa Exposito , Juan A Campos

Partit marcat per mateixos paràmetres que el jugat a la primera volta davant d'un rival poder el mes fluixet del grup

Ha servit per donar minuts a les jugadores menys habituals i hem pogut posar en practica accions ofensives treballades durant els entrenos que estem portant a terme.

Queden 2 partits per assolir el primer objectiu de la temporada ( es queda entre els 2 primers per poder jugar al grup que lluitarà pel títol de la categoria ) , cal no baixar la guardià i continuant treballant de valent.

1 CATALANA INFANTIL FEMENÍ
ST.QUIRZE 23 - 20 CEACA TÀRREGA
Vam començar el partit bastant desconcentrades, fet que va fer que la primera part fos bastant caòtica i acabant amb un resultat de (14-7), la defensa que ens van fer no va ajudar i ens costava arribar a la porteria. Però vam començar la segona part amb més actitud i es va notar clarament amb el resultat, hi va haver una bona defensa i en atac ens en vam acabar sortint, la nostra portera va fer algunes parades importants que van ajudar al fet que no ens marxessin del marcador.