Ràdio Tàrrega en directe
El targarí Arnau Monné, vuitè d’Espanya en la categoria de 60 metres en el Campionat d'Espanya Absolut d'Atletisme en Pista Coberta

El targarí Arnau Monné del FC Barcelona, va quedar en vuitena posició en la final dels 60 metres llisos dins el Campionat d'Espanya Absolut d'Atletisme en Pista Coberta que es va disputar aquest passat cap de setmana a Ourense.
Monne afrontava la cursa amb una millor marca de 6.77, la dotzena millor entre els inscrits, i en la final va obtenir una magnífica marca de 6.81.
Monné va accedir a la final després de quedar setè a les semifinals, també amb un temps de 6.81.
Aquesta ha estat per Monné la tercera temporada seguida corrent la final absoluta de 60m.