Els alumnes de l’Institut d’Agramunt podran fer serveis comunitaris
L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, i el Director general d'atenció a la família i comunitat educativa del Departament d'educació, Ramon Simon, han signat un conveni a través del qual es possibilitarà que alumnes de secundària obligatòria de l'Institut Ribera del Sió puguin experimentar i protagonitzar accions de compromís cívic mitjançant projectes de serveis comunitaris. 
Aquests projectes seran avaluats pel Consell escolar del centre i la participació dels alumnes haurà de ser autoritzada pels seus pares, mares o tutors. Al mateix temps es crearà una comissió impulsora amb diferents agents de la comunitat educativa per diagnosticar les necessitats, elaborar propostes i avaluar-ne els resultats. 
Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, "es tracta de transmetre valors de servei a la comunitat i alhora aprofitar el talent i implicació dels joves del municipi mitjançant projectes que fins ara no quedaven regulats". Es preveu que en les properes setmanes es constitueixi la comissió impulsora i de cara al proper curs, es duguin a terme els primers projectes.

Fotografia: Bernat Solé i Ramon Simon signant el conveni.
Ajuntament d'Agramunt 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes