Ràdio Tàrrega en directe

Esports

El Gyas puja al pòdium de copa Catalunya i top 10 dels gimnastes de copa Catalana
Aquest diumenge els gimnastes del club de copa catalana nivell IV, Eduard, Annia i Emma, s'han desplaçat fins a Vilablareix per disputar la segona fase de copa catalana. Destaca la primera posició de l'Ànnia Puiggené en la categoria aleví IV amb un total de 20 gimnastes on ha brillat, i on remarquem la seva gran maduresa a pista.
L'Emma Capell ha acabat en una 8a posició en la categoria aleví IV amb un total de 20 gimnastes, on hem pogut veure una gran progressió i aprenentatge. Pel que fa al gimnasta Eduard Creanga, que competeix en la categoria infantil IV, ha quedat 7è de 37 gimnastes, on ha mostrat una gran expressivitat i seguretat.
D’altra banda, les gimnastes de nivell escolar tenien la segona competició de la temporada al Trofeu de Mollerussa i al Sícoris Club de Lleida.  El dissabte a Mollerussa van sortir a pista gimnastes des de la categoria prebenjamí fins a la sènior. Totes van mostrar un gran talent i van brillar a la pista. Al nivell B es van classificar els següents equip: Prebenjamí 1r any Disney verd 3es classificades,  prebenjamí 2n any Selva groc 3es classificades.
Al nivell A, l'equip benjamí 1r any Frozen 2es classificades,l'equip benjamí 2n any Tom i Jerry 1es classificades, l'equip Sènior Imagin Dragons 1es classificades i l'equip Cold Play 3es classificades.
Diumenge l'equip Sènior Imagin Dragons, també es van penjar la medalla d'or al Trofeu Sícoris Club de Lleida.