Dissabte  26 el Nayox Tarrega va jugar el partit de la quarta jornada amb un dels equips més llorejats de la història de les bitlles Catalanes, el Garzola, amb alguns jugadors veterans que demostren cada jornada el seu amor  per aquest joc que tant ens apassiona.  El partit va començar amb els visitants  molt forts, generant dubtes als locals guanyant el primer parcial  183 /187.
En el segon parcial el Nayox Tàrrega  pren nota del primer parcial, comença a girar la truita i pren la decisió encertada, guanyant el segon parcial per 195/162. 
El tercer parcial és molt més tranquil, el Nayox  es continua mostrant sense  fissures i s'encamina a la segona victòria tornant a obtenir un 195/162.
Per acabar el resultat final és de  570 amb 44 bitlles del Nayox Tàrrega i 518 amb 37 bitlles del Garzola. Els jugadors destacats del partit són: Miguel Angel Peñalo 84  punts i 8 bitlles, Ana Maria Molina 80 punts i 7 bitlles, Juanjo Martinez 76 punts i 6 bitlles, Susana Beltran 74 punts i 6 bitlles, i Roger Agustí 73 punts i 6 bitlles.
Hem gaudit  d'un matí perfecte  de Bitlles amb bon temps, que  ens preocupa sempre al ser al aire lliure. Les tirades, com sempre passa a les bitlles, unes més encertades  que altres, pero en general molt bon esperit esportiu dels jugadors, tot i els ànims de poder  classificar-se a la gran final que encara no sabem on es celebrarà.
El diumenge 27  celebrem a les nostres pistes del carrer la Pau la primera jornada del Circuit individual de la federació catalana  de Bitlles.
Aquesta  competició es composa  de sis jornades, tres de dos partits cada jornada i altres tres jornades  de tres partits cadascuna, amb la vista  posada a la gran final que acollirà els 50 millors jugadors masculins  i a les 30 millors jugadores femenines 
El club de Bitlles Tàrrega aporta  14 jugadors , que són: per la per la  part masculina Jordi Vilanova,  Eddy Diaz, Gabriel Esteban, Manuel Morales, Domingo Hinojosa, Miguel Angel Peñalo, Ton Agusti, Jordi Carreras, Jose M Velasco i per la part femenina:  Neus Martínez, Dolors Bosch, Susana Beltran, Raquel Calvo i Ana Maria Molina. 
La propera jornada el Nayox es desplaça  a la Segarra per jugar amb el sempre combatiu Vergós i l'equip de Celestí  Farré  farà festa  si no juga el partit  aplaçat  amb el Bellvís. Esperem tenir uns bons resultats i per que així sigui entrenarem de valent.

CLUB BITLLES TÀRREGA

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes