Ràdio Tàrrega en directe

Esports

El targarí Arnau Monné, quart en el Campionat Europeu d’Atletisme per equips a Polònia
L’atleta targarí Arnau Monné ha quedat quart en el Campionat Europeu d’Atletisme per equips. L’esdeveniment va tenir lloc a l’Estadi de Silesia, a Polònia, aquest passat dissabte 24 de Juny. Monné va participar en la disciplina 4x100 metres relleus representant la selecció espanyola, la qual va acabar en quarta posició a la classificació general del campionat de la divisió 1, per sota Alemanya, Polònia i Itàlia, després de disputar-se els 37 events que formen la competició.
El temps dels espanyols va ser de 38.83 segons, millorant la marca que havia fet Monné anteriorment.