Esports

Resultats dels partits d'handbol del CEACA Tàrrega
Escola Mini-handbol
Dissabte el benjamí i l’aleví de l’escola CEACA han tornat a participar en la Lliga de Minihandbol escolar del Segrià. En aquesta trobada el benjamí s’ha enfrontat contra el Lleida Negre. S'han de felicitar per la millora en el joc, demostrat el treball en equip i tot el que van aprenent.
L’equip Aleví ha jugat contra l’Escola Minerva i l’Escola Tonucci Blanc. Dos partits on les jugadores van demostrar la millora indiscutible i el joc en equip. Continuarem treballant per reforçar la confiança i la defensa.
Entrenadores: Aina Rovira i Doae El Maayati

Infantil verd. CH Gavà 22- CEACA Tàrrega 22
Aquest cap de setmana hem jugat contra les segones CHGavà un partit molt intens, on la primera part va ser bastant fluixa amb un resultat de 12-9, a la segona part les noies van sortir més motivades, i concentrades, però hi va haver un moment que vam haver de remuntar de 7 gols en contra, van posar-hi ganes i això va fer que obtinguéssim un resultat final de 22-22, molt contenta del treball i l’actitud a pista, a seguir així.

Infantil negre. CH Canovelles 36 – 1 CEACA Tàrrega

Partit per oblidar a Canovelles. Les locals van sortir per totes i sense pietat, cosa que va fer que les del Ceaca, a part de perdre moltes pilotes, també perdien la motivació. La seva defensa a més de mig camp i la rapidesa de les locals va fer que les de Tàrrega tingués moltes complicacions per arribar a la porteria.
CEACA Tàrrega: Gina Capdevila, Carla Capdevila, Júlia Belmonte, Nahuel Agea, Jana Casanovas, Amira

Juvenil. H  MOLINS   24 (14) - CEACA TÀRREGA 15 (7)
Avui primer que tot voldria felicitar a totes les jugadores que han estat sobre el terreny de joc, actitud, sacrifici, lluita, que malgrat les baixes importants que teníem, han donat la cara tot l'encontre. Després de mal partit de la passada setmana, aquest partit hem tornat a estar força bé i es nota que  davant d'equips de més o menys el nostre nivell juguem molt millor.

Sènior. CEACA Tàrrega 20 – 19 Montbui
Victòria ajustada i merescuda. Les targarines tenien especialment ganes d’aquest encontre, ja que al partit d’anada vam perdre d’un gol 25-24. Aquest dissabte a la nostra pista i amb una afició de 10 es va poder tornar el resultat. L’encontre en tot moment va ser dominat per les de l’Anoia i al descans el CEACA estava 4 gols per sota 8-12, a la segona van sortir molt més concentrades i amb algun canvi tàctic i, molt encert en els llançaments i bona defensa i porteria es va arribar al 17-17 quan falten 5 minuts per acabar el partit, al final vam jugar millor i ens vam endur els 2 punts més que merescuts.

Ceaca Tàrrega: Janet Tella (1), Clara Pinyol, Berta Segura, Judit Cervera (1), Carla Simó, Laura Solé (1),  Aina Rovira (5), Marina Campos, Doae El Maayati , Berta Segura, Marta Roca (10)
Entrenador / Delegat: Pepe Roca / Carlos Ortiz