Medi Ambient
La companyia s'ha compromès a donar una nova vida a un dels utensilis de cuina que menys es reciclen, les paelles, i aposta per un model de consum que ens permeti generar menys residus
L'empresa familiar amb seu a Tàrrega Culinarium, especialitzada en la distribució d'articles de taula i cuina, ha impulsat un pla de recollida i reciclatge de paelles per donar una nova vida a aquest producte. Les paelles són un dels utensilis de cuina que més s'utilitza i que menys reciclem. Conscients d'aquesta problemàtica, Culinarium ha llançat una nova campanya anomenada ‘‘ERRA QUE ERRA’’ (Reciclar, Transformar, Renovar) per a revertir aquesta situació.
La campanya té un doble objectiu: conscienciar sobre la importància de portar les paelles a un punt net perquè puguin reciclar-se i transformar-se en nous productes i emfatitzar que la solució a aquest problema no és només reciclar, sinó també a generar menys residus. Segons Montse Robinat, Directora General de Culinarium "a la companyia portem temps promovent petits gestos del dia a dia per a intentar reduir l'impacte ambiental. Generar menys residus és un dels actes quotidians més importants. És per això, que a la campanya volem destacar també la importància de triar una paella de qualitat quan decidim renovar-la, per no haver de canviar-la cada pocs mesos".
28 punts de recollida de paelles
Fins al 20 de novembre, Culinarium ofereix a cadascuna de les seves 28 botigues un punt de recollida per a reciclar i donar una nova vida a les paelles dels seus clients ja que un 95% d'una paella pot reciclar-se. A més, durant aquest període Culinarium també ofereix descomptes per a aquells que vulguin renovar els seus productes de cocció, sempre tenint en compte la relació qualitat-preu.
Per a garantir el procés de reciclatge de les paelles recollides, Culinarium col·labora amb l'empresa de gestió de residus Hierros Altadill. Una vegada acabi la campanya, aquesta empresa s'encarregarà de separar els diferents components que porta una paella, d'enviar els materials en cru a una empresa de fundació o planta de reciclatge on es fondran i s'enviaran a altres fàbriques per a transformar-los en nous productes.
Culinarium segueix amb el seu pla d'expansió
La companyia targarina compta amb 28 botigues distribuïdes entre Aragó, Catalunya, Illes Balears, Madrid, València, País Basc i recentment Navarra. Amb aquesta última obertura a Pamplona, Culinarium continua el seu pla d'expansió i en paral·lel segueix apostant per la botiga online amb continguts i receptes pels amants de la cuina.
L'empresa familiar amb seu a Tàrrega Culinarium, especialitzada en la distribució d'articles de taula i cuina, ha impulsat un pla de recollida i reciclatge de paelles per donar una nova vida a aquest producte. Les paelles són un dels utensilis de cuina que més s'utilitza i que menys reciclem. Conscients d'aquesta problemàtica, Culinarium ha llançat una nova campanya anomenada ‘‘ERRA QUE ERRA’’ (Reciclar, Transformar, Renovar) per a revertir aquesta situació.
La campanya té un doble objectiu: conscienciar sobre la importància de portar les paelles a un punt net perquè puguin reciclar-se i transformar-se en nous productes i emfatitzar que la solució a aquest problema no és només reciclar, sinó també a generar menys residus. Segons Montse Robinat, Directora General de Culinarium "a la companyia portem temps promovent petits gestos del dia a dia per a intentar reduir l'impacte ambiental. Generar menys residus és un dels actes quotidians més importants. És per això, que a la campanya volem destacar també la importància de triar una paella de qualitat quan decidim renovar-la, per no haver de canviar-la cada pocs mesos".
28 punts de recollida de paelles
Fins al 20 de novembre, Culinarium ofereix a cadascuna de les seves 28 botigues un punt de recollida per a reciclar i donar una nova vida a les paelles dels seus clients ja que un 95% d'una paella pot reciclar-se. A més, durant aquest període Culinarium també ofereix descomptes per a aquells que vulguin renovar els seus productes de cocció, sempre tenint en compte la relació qualitat-preu.
Per a garantir el procés de reciclatge de les paelles recollides, Culinarium col·labora amb l'empresa de gestió de residus Hierros Altadill. Una vegada acabi la campanya, aquesta empresa s'encarregarà de separar els diferents components que porta una paella, d'enviar els materials en cru a una empresa de fundació o planta de reciclatge on es fondran i s'enviaran a altres fàbriques per a transformar-los en nous productes.
Culinarium segueix amb el seu pla d'expansió
La companyia targarina compta amb 28 botigues distribuïdes entre Aragó, Catalunya, Illes Balears, Madrid, València, País Basc i recentment Navarra. Amb aquesta última obertura a Pamplona, Culinarium continua el seu pla d'expansió i en paral·lel segueix apostant per la botiga online amb continguts i receptes pels amants de la cuina.