Medi Ambient
Divendres es donava el tret de sortida a la Setmana del Medi Ambient a l'Espai Cooperatiu de la Soll. L'activitat consistia en un taller sobre el malbaratament alimentari, a càrrec del cuiner Daniel Colilles i el Magatzem d'Aliments Solidaris de Cartaes.
El Daniel Colilles va parlar del volum de menjar que cada dia es llença i no s'aprofita arreu del món. Acabar amb aquesta pràctica de desaprofitament d'aliments, és del tot necessària per l'impacte negatiu que ocasiona sobre el clima i els recursos del planeta.
El taller va consistir en la elaboració d'uns plats, amb diversitat de productes rebutjats d'establiments alimentaris, i provinents del Magatzem d'Aliments Solidaris.
Les solucions gastronòmiques elaborades pel Daniel Colilles van ser degustades i molt apreciades pels assistents al taller.
Avui diumenge 28 de maig a les deu del matí es realitza la segona activitat de la Setmana del Medi Ambient, consistent en la "Inspecció Fluvial del riu Ondara".