339 persones es beneficien de les 22 accions que ha dut a terme el servei SISI de l’Urgell, quan compleix un any d’actuacions d’intervenció social
El Servei d'Intervenció Socioeducativa Itinerant (SISI Urgell) és un recurs preventiu del Consell Comarcal de l'Urgell per a totes les famílies amb infants i adolescents de 0 a 18 anys, amb situació de risc social del territori.
Aquest servei de nova creació, s'ha implementat durant l'any 2019 amb accions socioeducatives, tant per a famílies usuàries del servei, com per la resta de famílies de la comarca. En aquest sentit, s'han dut a terme 22 actuacions amb un total de 339 participants.
D'aquesta manera, es minimitza l'estigmatització dels usuaris al servei a través d'accions comunitàries inclusives i es treballa per la integració d'aquests usuaris en recursos normalitzadors i comunitaris de totes les poblacions de la comarca de l'Urgell.


 

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes