Agramunt arranja i amplia el cementiri municipal
Amb les obres i els trasllats finalitzats el cementiri disposarà de 85 nínxols lliures
Fa uns mesos, l'Ajuntament d'Agramunt va comprovar que una de les galeries més antigues del cementiri municipal, concretament la Galeria del Carme, es trobava en molt mal estat. Davant d'aquesta situació, el consistori va reunir a la sala de plens de l’Ajuntament tots els titulars dels nínxols d’aquesta galeria per exposar-los la situació i per informar-los que es procediria al trasllat de les restes en una nova galeria.

Davant d’aquesta situació, l'Ajuntament d’Agramunt va procedir a construir una nova galeria de 54 nínxols a la zona més nova del cementiri amb l'objectiu de destinar-ne una part a acollir les restes traslladades. Aquesta nova galeria portarà per nom la galeria de la Misericòrdia, un nom proposat pel Consell Parroquial.

D’altra banda, i davant la impossibilitat de reconstruir la Galeria del Carme per trobar-se en molt mal estat, l’ajuntament ha decidit construir un nou mòdul amb 54 nínxols.

Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, davant d'un problema important com era el fet d’haver de traslladar de forma imminent les restes de la galeria en mal estat, des de l'Ajuntament s’ha treballat perquè el trasllat es pogués fer el més aviat possible i, en aquest sentit, s’agraeix la col·laboració i bona predisposició que han mostrat en tot moment els titulars dels nínxols.

El cost de l’enderroc de l’antiga galeria del Carme, la construcció de les dues noves galeries i l’arranjament i pavimentació dels dos entorns on s’ha actuat ha ascendit a un total de 97.000€. El trasllat de les restes ha tingut un cost de 20.000€ i ha estat assumit íntegrament per l’Ajuntament d’Agramunt. Ara, amb la construcció d’aquestes dues noves galeries, i un cop finalitzin tots els trasllats, el cementiri d’Agramunt disposarà de 85 nínxols lliures.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes