Agramunt presenta el receptari "De l'aula a la taula"
En motiu dels 30 anys de la Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra i els 10 anys de l’Aula del Gust Agramunt ha presentat un llibre

L’Ajuntament d’Agramunt ha presentat del receptari ‘De l’aula a la taula’. Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra. Un receptari de 27 receptes de 28 ponents que han passat per l’Aula del Gust al llarg dels seus 10 anys.
La publicació promoguda per l’Ajuntament d’Agramunt i editada per Pagès Editors ha comptat amb el suport i patrocini de la IGP Torró d’Agramunt. El llibre ha sigut a cura de Meritxell Bernaus que ha apostat perquè siguin una publicació del territori i pel territori.
De l’Aula a la Taula. Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra està organitzat en quatre apartats: receptes per fer amb nens, receptes amb torró, receptes amb xocolata i altres propostes que han format part de l’Aula.
L’acte de presentació va comptar amb la presència de l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, la directora de Pagès Editors, Eulàlia Pagès; el vicepresident de la IGP Torró d’Agramunt, Àngel Lluch, i la curadora del llibre Meritxell Bernaus.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes