Aquesta setmana s'inicien les obres de reforma del Casal Agramuntí
Amb aquesta reforma, han d’acabar els problemes de fred que es patia en la temporada més dura de l’hivern, i també s’ha de guanyar en visibilitat de la pantalla i actes teatrals, musicals o culturals que es facin al Casal Agramuntí.
Segons ha explicat Circuït Urgellenc, durant aquesta setmana comencen les obres de reforma que l’Ajuntament d'Agramunt ha licitat, per tal de canviar el sistema de calefacció, així com el terra de la platea del Casal Agramuntí.

“Amb aquesta reforma, han d’acabar els problemes de fred que es patia en la temporada més dura de l’hivern, i també s’ha de guanyar en visibilitat de la pantalla i actes teatrals, musicals o culturals que es facin al Casal Agramuntí”, ha explicat el gerent de Circuït Urgellenc Pere Aumedes.

El termini previst de durada de les reformes, és d’entre 9 i 11 setmanes, per la qual cosa, seria a finals d’octubre quan es reprendria la programació habitual.

“Aquesta setmana, s’ha fet el cobrament corresponent al mes de juliol, i durant aquestes setmanes mentre durin les millores, evidentment, no es cobrarà cap quota als abonats, adaptant en funció de la data de reobertura els imports a facturar posteriorment”, ha dit Aumedes.

Pere Aumedes ha recordat a tots els abonats, que durant el període d’obres, poden seguir gaudint de les estrenes que Circuit Urgellenc porti als cinemes de Balaguer, Bellpuig o Tàrrega, pagant l’entrada al preu reduït, que és de 5’20€, mostrant la targeta d’abonats al Cinema Casal d’Agramunt.

Foto: Casal Agramuntí
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració