Ràdio Tàrrega en directe
Arnau Monné, campió d’Espanya sub20 en 60 metres llisos
L’atleta targarí Arnau Monné es va proclamar campió d'Espanya sub20 en la prova de 60 metres llisos amb una marca de 6"80.

El passat cap de setmana, 2 i 3 de març, es va celebrar l’edició número quaranta-sis del Campionat d’Espanya Sub20 d’atletisme a Madrid, a la pista de Gallur, amb una destacada actuació de l’atleta Arnau Monné. El targarí, entrenat pel preparador Fran Carrillo de l’Associació Atlètica Xafatolls i que competeix pel FC Barcelona es va proclamar campió a l’imposar-se als 60 metres llisos amb un temps de 6"80. A més de ser el guanyador de la prova, també n’és el líder amb la seva millor marca de 6"77 i en el ranking absolut està entre el top10.
Monné es presentava en aquest campionat amb clares opcions d’aconseguir una medalla després d’ocupar el primer lloc al rànking espanyol de 60 metres llisos de la seva categoria. Dissabte a la tarda va disputar les eliminatòries on va classificar-se per la semifinal quedant primer de la seva sèrie i amb el 2n millor temps de tots els participants. Diumenge al matí va participar en la semifinal on també va aconseguir la 1a posició, amb el millor temps de tots els semifinalistes, i una hora després va disputar la final.
D’aquesta manera acaba la temporada de pista coberta amb uns grans resultats, sent campió d’Espanya sub20, campió en el campionat Internacional celebrat a Minsk en la prova de 60 mll, subcampió de Catalunya sub20 en les proves de 60mll i 200mll, 3r de Catalunya Absolut en la prova de 60mll i 6è d’Espanya Absolut en la prova de 60mll.