Cloenda del projecte intergeneracional “Escurcem distàncies”
El projecte intergeneracional “Escurcem distàncies” va fer ahir al matí a Agramunt l’acte de cloenda de la primera edició que s’ha desenvolupat al llarg del curs escolar 2017-2018. A l’acte hi van participar els centres escolars que han format part del projecte i els avis de les dues residències així com els joves de l’Escola Alba de Tàrrega. Desprès d’un esmorzar conjunt, els participants han fet una interacció conjunta i han ballat diversos balls i cançons.

La iniciativa, impulsada per la Residència Mas Vell d'Agramunt s’ha realitzat durant el curs escolar i ha implicat a un total de 9 centres educatius i entitats de la vila. Un cop tancat el curs, caldrà fer una avaluació amb tots els agents implicats i valorar aquesta primera experiència conjunta. De totes maneres, desprès de l’èxit aconseguit en aquesta primera edició i fruit de les primeres valoracions obtingudes que són molt bones, ja està previst donar continuïtat al projecte el proper curs. Al llarg d’aquest curs escolar han estat múltiples i diverses les activitats que han fet de forma conjunta els avis, els nens i els joves de l’Escola Alba de Tàrrega. 

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes