Concert de Reis a càrrec de la Bellpuig Cobla i lliurament de la XXV Beca Josep Maria Bernat per a Joves Instrumentistes de Cobla a Bellpuig
Aquest diumenge 12 s’ha celebrat el tradicional Concert de Reis al Teatre Armengol de Bellpuig amb la Bellpuig Cobla, dirigida per Concepció Ramió. 
Durant el transcurs del concert s’ha lliurat la XXV Beca Josep Maria Bernat per a Joves Instrumentistes de Cobla a “Gerard Montsech Gonzàlez”, instrumentista de Tenora, de Rubí, que ha interpretat una Sardana amb la Bellpuig Cobla.
La beca la convoquen cada any, l’Ajuntament de Bellpuig i l’Associació Músics per la Cobla, amb el suport de la Colla Sardanista de Bellpuig i comptava amb el patrocini de l’empresa Llavors Fitó.
El concert de Reis de l’any 2020 està organitzat per l’Ajuntament de Bellpuig, amb la col·laboració de l’Associació Músics per la Cobla i la Colla Sardanista de Bellpuig, i amb el patrocini de Llavors Fitó.


 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes