Ràdio Tàrrega en directe
Crònica Cadet Negre | CEACA Tàrrega 18- 17 CH Sant Joan Despí
L'equip negre del Ceaca va aconseguir la victòria en un partit emocionant des del principi fins al final. La primera part va estar molt igualada amb un resultat de 9 a 8, pocs gols i una bona defensa per part dels dos equips.

A la segona part, la gran motivació de les targarines, juntament amb el nombrós públic que va animar en tot moment, va fer que el partit arribés al darrer minut amb entusiasme, però les jugadores del Cadet Negre van saber administrar-ho molt bé.

CEACA Tàrrega: Núria Bonjorn,  Laia Saiz, Marta Martínez, Júlia Gené, Júlia Canals, Nayeli Reollo, Gisela Canals, Tai Ceesay, Mar Closa, Marina Campos,.
Entrenador: Jaume Rovira

SANT JOAN DESPÍ: Alicia Naval, Irene Lopez, Claudia Mielgo, Natalia Cobo, Mariona Sauri, Ana Cañero, Alba Marquez, Ariane martinez, Emma Alvarez, Nora Garcia, Clara Font, Nerea Tejero.
Entrenador: Adrià Pérez.